"Lapset ja vaimot on tärkeitä ihmiselle. Miehet pitää niistä." (Erik 6v.)

"Lapset ja vaimot on tärkeitä ihmiselle. Miehet pitää niistä." (Erik 6v.)
Lasten suusta

tiistai 28. huhtikuuta 2015

Ilmaa ja kuplia



Näin sanoi lääkäri ensimmäisistä oireista, nyt naurattaa tuolloin ei. Lääkäri puhuu suolitulehduksesta, ja laittaa verikokeisiin. Muutenkin piikkikammoisena ihmisenä ja peloissani vielä jostain  tulehduksesta, istuin yksin naama valkoisena odottamassa vuoronumeroiden vaihtumista. Viiden minuutin kiduttava odotus, ja verikokeiden jälkeen uudelleen odottamaan lääkärin vastaanottoa. 

Tulosten valmistuttua kiireellisenä, sain lopulta kutsun lääkärin huoneeseen. "Tulehdusarvot ovat normaalit, mutta valkosoluarvosi on hieman koholla." lääkärin huojentava kommentti. Valkosolujen lievä kohoaminen laitettiin allergioitteni syyksi, ja jatkoin elämääni normaalisti seuraavaan päivään. Kipulääkkeet jotka sain, eivät toimineetkaan kipuihin ja päädyin tekemään raskaustestin. 


Raskaustestiä tehdessäni varttia vaille seitsemän lauantai aamuna, heti plussan saaneena oli pakko hieroa silmiä ja katso uudelleen. Todella se on plussa tai siis raskaana. Ihanana vaimona hiippailen mieheni luokse ja herätän hänet, vilautan testin tulosta ja saan vastauksen "joo". Odotin hieman erilaisempaa kohtaamista asian kanssa, mutta mitä voimme olettaa perusluolamieheltä? Myöhemmin päivällä miehenkin ääni muuttui iloisemmaksia ja onnellisemmaksi. 


Ja pitihän testistä kuvakin ottaa, olisi se sen verran outo aamu muutenkin :)
1. raskaustesti


Voitte kuitenkin kuvitella, että aamuisen unenpöpperön takia jouduin tekemään oman mielenrauhani takia toisenkin testin. Joka myös plussasi heti, eli vahvasti ollaan raskaana.
Siitäkin päädyin ottamaan kuvan.



2. raskaustesti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti